Weten hoe wij jou verder kunnen helpen

De drijvende kracht van Smit Bouwprojectmanagement en Advies is Richard Smit. Begonnen op zijn zestiende met een hamer in de hand en een ‘ik wil aanpakken’-houding. Van timmerman naar uitvoerder, naar calculator en projectmanager. Richard heeft dan ook iets wat weinigen tegenwoordig nog hebben: veel praktijkervaring en heel brede kennis. Zijn vastbeslotenheid en passie voor cijfers zorgden in 2019 voor de oprichting van Smit Bouwprojectmanagement en Advies. Hij zag zo veel (onbenutte) kansen in de bouwsector en sindsdien gaat hij er vol gas voor. Doordat hij aan de opdrachtgevers- én de opdrachtnemerskant werkt, weet hij als bouwkostendeskundige precies welke prijzen marktconform zijn en wat voor jouw bouwproject werkt.

Smit Bouwprojectmanagement en Advies staat garant voor een goed eindresultaat en hoge kwaliteit. Leveren wat gevraagd wordt, nauwkeurig meedenken met de opdrachtgever en kritisch kijken naar elk project. Dat zorgt altijd voor tevreden opdrachtgevers.

Wil jij ook een van onze tevreden opdrachtgevers worden? Neem dan contact met ons op en ontdek hoe wij van jouw bouwproject een succes maken!

Richard Smit

Onze kernwaarden

Persoonlijk

Wij gaan met al onze klanten een persoonlijke connectie aan, waardoor ze blijven terugkeren.

Betrokken

Nagekomen afspraken, een goed eindresultaat en een tevreden opdrachtgever, dat is het doel bij elk project.

Daadkrachtig

Elk project behandelen we alsof het ons eigen project is: vol werklust, hoge kwaliteit en binnen elke deadline.